Τι είναι το Videotooth.com?

To VIDEOTOOTH.COM είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εξειδικευμένου εξοπλισμού ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών εγγραφής και αναπαραγωγής εικόνας, αλλά και παρελκόμενων εξαρτημάτων. Καλώδια εικόνας και δεδομένων, μετατροπείς και διανομείς εικόνας, ενισχυτές σήματος, είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Η επιχείρησή μας αν και ασχολείται καθαρά με ηλεκτρονικό εμπόριο, διατηρεί φυσική έδρα στην Ηλιούπολη Αττικής.

Ποιος το δημιούργησε;

Δημιουργοί του είναι επαγγελματίες του χώρου των οπτικοακουστικών μέσων με εμπειρία εικοσιεπτά και πλέον χρόνων στον χώρο αυτό. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα προϊόντα που παρουσιάζουμε και μεταπωλούμε στο κατάστημά μας.

Γιατί δημιουργήθηκε; 

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, προέκυψε από την ανάγκη που διακρίναμε στον χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων για εξειδικευμένα μηχανήματα και παρελκόμενα, υψηλής απόδοσης και αντοχής, που θα είναι άμεσα διαθέσιμα, στην ελληνική αγορά.

Ποιοι είναι ο στόχοι μας;

  • Να λειτουργούμε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών υψηλών προδιαγραφών που θα εμπορεύεται, οπτικοακουστικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.
  • Να ενημερώσουμε με ακρίβεια και συνέπεια τον αγοραστή για τα προϊόντα μας.
  • Να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας, σε ένα πιο ευρύ καταναλωτικό κοινό, που αναζητά τα προϊόντα αυτά και δεν είναι απαραίτητα επαγγελματίες.
  • Να έχουμε σε απόθεμα όλα τα προϊόντα και να είναι εύκολα προσβάσιμα και άμεσα διαθέσιμα για αγορά.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του Videotooth.com?

Το βασικότερο πλεονέκτημά μας, είναι η γνώση των προϊόντων λόγω της καθημερινής χρήσης τους, σε πραγματικές συνθήκες εκδηλώσεων. Ότι σας παρουσιάζουμε έχει δοκιμαστεί, στους χώρους του θεάματος και σε εκδηλώσεις με αυξημένες απαιτήσεις ποιότητας. Τα προϊόντα έχουν πρωτίστως χρησιμοποιηθεί από εμάς και τους τεχνικούς της Videotοoth Event Enginnering και είναι ελεγμένα.