Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας με δύο τρόπους:

Α) από το φυσικό μας κατάστημα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίες που αυτό είναι ανοιχτό ή

Β) να σας αποσταλούν με την μεταφορική εταιρία courier που έχετε επιλέξει κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Α) Παραλαβή από το κατάστημα

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει, παραλαβή από το φυσικό κατάστημά μας (χωρίς έξοδα αποστολής), θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να έχετε αποδεικτικό έγγραφο (έντυπο ή ηλεκτρονικό) και επιδείξετε τον κωδικό της παραγγελίας και την ειδοποίηση για την παραλαβή της. Επίσης θα πρέπει να έχετε ένα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Αν θελήσετε να παραλάβει κάποιος άλλος εκτός από εσάς, θα πρέπει το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο, να έχει μαζί του ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Β) Αποστολή με μεταφορική Courier

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρία courier για την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων, προσδιορίζεται στην παραγγελία ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους και επιβεβαιώνεται από εμάς, στην αποδοχή της παραγγελίας. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση επιβεβαιώνεται εγγράφως, με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Ωστόσο, δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε  λόγους ανωτέρας βίας όπως απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών/μεταφοράς/παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, φυσικές καταστροφές κλπ. Σας θυμίζουμε ότι τα έξοδα αποστολής, υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας και του τόπου αποστολής που έχετε επιλέξει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, ελέγξτε για την ορθότητα των απεσταλμένων από εμάς προϊόντων, πριν τα αποδεχτείτε.