Η Club 3D είναι μια ολλανδική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή εξαρτημάτων υλικού και περιφερειακών υπολογιστών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη μάρκα στον κλάδο, με ισχυρή φήμη για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ενώ το Club 3D ήταν γνωστό για τις εξαιρετικές κάρτες γραφικών και τους προσαρμογείς βίντεο, η εταιρεία πήρε τη στρατηγική απόφαση να σταματήσει κατασκευή καρτών γραφικών το 2016 λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού και των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς. Έκτοτε, η εταιρεία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλα προϊόντα που σχετίζονται με υπολογιστές, όπως σταθμούς σύνδεσης, τροφοδοτικά, καλώδια, προσαρμογείς και διαχωριστές βίντεο. 

Τα προϊόντα του Club 3D έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν και να επεκτείνουν τις δυνατότητες των συστημάτων υπολογιστών, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέονται σε πολλαπλές οθόνες, να μεταφέρουν δεδομένα μεταξύ συσκευών και πολλά άλλα. Οι προσαρμογείς της εταιρείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων USB-C σε HDMI, USB-C σε DisplayPort, HDMI σε VGA και Mini DisplayPort σε DisplayPort. Οι διαχωριστές βίντεο είναι ιδανικοί για ρυθμίσεις παιχνιδιών, δημιουργία περιεχομένου και άλλες καταστάσεις όπου απαιτούνται πολλαπλές οθόνες.

Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και διανομέων.

Η Clicktronic είναι μια κορυφαία εταιρία στον χώρο των καλωδίων, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Χαρακτηριστικό... επίχρυσοι ακροδέκτες και βύσματα υψηλής αντοχής, που προστατεύουν τα καλώδια από το σπάσιμο. Διπλή θωράκιση ενάντια στο τρεμόπαιγμα. Τα καλώδια Premium από την Clicktronic συνοδεύουν τους πελάτες της, για πολλά χρόνια – μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας και του υλικού υψηλής ποιότητας. Από HDMI™, USB ή DisplayPort μέχρι καλώδια ήχου. Για γρήγορη γραμμή δεδομένων, λαμπρό ήχο και ευκρινείς εικόνες σε Full HD σε Ultra HD σε 8K. Όλα αυτά σε μία προσεκτική συσκευασία κορυφαίας σχεδίασης, που συνοδεύεται από σαφείς  πληροφορίες για το προϊόν.

Το concept αυτό, βραβεύτηκε με το Red Dot Award: Product Design 2022!

Η Dsan Corporation ιδρύθηκε το 1964 και παραμένει κορυφαίος παραγωγός εξοπλισμού οπτικοακουστικών παρουσιάσεων, για περισσότερα από 50 χρόνια.
Η ανάπτυξη των προϊόντων της ξεκίνησε  για πρώτη φορά από ένα στέλεχος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Τα πρωτότυπα προϊόντα σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία των συναντήσεων και των εκπαιδευτικών συμποσίων της εταιρίας. Τώρα όμως, μισό αιώνα αργότερα, τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από κυβερνητικά και νομοθετικά όργανα, δικαστικά συστήματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες και εταιρίες συνεδρίων σε όλο τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής γίνεται στο Λονγκ Άιλαντ, ακριβώς ανατολικά της Νέας Υόρκης και κάθε προϊόν ελέγχεται αυστηρά πριν αποσταλεί, για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα και η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η Epson είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή εκτυπωτών, προβολέων, σαρωτών, οθονών, και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1942 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς εκτυπωτικής τεχνολογίας και σχετικών προϊόντων στον κόσμο.

Στον τομέα των βίντεο προβολέων, η Epson προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των επαγγελματικών όσο και των καταναλωτικών αγορών. Οι προβολείς της Epson προσφέρουν κορυφαία φορητότητα, ευελιξεία για λύσεις παρουσιάσεων, αλλά και χρήση ως οικιακούς προβολείς για home cinema.

Οι προβολείς Epson χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, τη φωτεινότητα, την ανάλυση και την αξιοπιστία τους. Η εταιρεία παρέχει επίσης προϊόντα με διάφορες τεχνολογίες προβολής λάμπας και laser, όπως η τεχνολογία 3LCD, που προσφέρει ζωντανά χρώματα και φωτεινές εικόνες.

Οι προβολείς της Epson συχνά χρησιμοποιούνται σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα για παρουσιάσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικούς σκοπούς, καθώς και σε οικιακό περιβάλλον για home cinema και ψυχαγωγία.

Η Focusrite plc είναι μια παγκόσμια ομάδα προϊόντων μουσικής και ήχου που αναπτύσσει και εμπορεύεται συσκευές και λογισμικό. Χρησιμοποιείται τόσο από επαγγελματίες στον χώρο του ήχου όσο και από ερασιτέχνες μουσικούς. Προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν του χρήστες, στην παραγωγή υψηλής ποιότητας, ηχογραφημένου και ζωντανού ήχου.

Ο Όμιλος Focusrite λανσάρει και εμπορεύεται προϊόντα μέσα από έντεκα καθιερωμένες και ταχέως αναπτυσσόμενες μάρκες όπως: Focusrite, Focusrite Pro, Martin Audio, Optimal Audio, ADAM Audio, Sequential, Linea Research, Oberheim, Novation, Ampify Music και Sonnox. Με την φήμη προϊόντων υψηλής ποιότητας και την πλούσια κληρονομιά εδώ και δεκαετίες, οι μάρκες της κατέχουν ηγετικές θέσεις στη βιομηχανία παραγωγής μουσικής.

Από το 2015 , η INOGENI, έχει ως κορυφαία προτεραιότητα την καινοτομία και την επίλυση πραγματικών προκλήσεων AV, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, για να αναβαθμισει τα συστηματα τηλεδιάσκεψης, λογισμικό και υπηρεσίες. Τα  προϊόντα κατασκευάζονται στον Καναδά με τα υψηλότερα πρότυπα, εξασφαλίζοντας στιβαρότητα, ευκολία στη χρήση και ασφαλεια.

Όλα τα προϊόντα INOGENI έχουν σχεδιαστεί για να είναι συμβατά με τους ηγέτες της PRO AV industry.

Η Lightware Visual Engineering, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα διαχείρισης σήματος βίντεο ακριβείας για εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας σε πολλές βιομηχανίες. Παρέχει προηγμένες τεχνολογίες AV του μέλλοντος και είναι πρωτοπόρος στης Διαχείρισης Σημάτων. Τα προϊόντα της προσφέρουν ασφαλή έλεγχο, διανομή, παρακολούθηση και διαχείριση σημάτων βίντεο και ήχου μεταξύ διαφορετικών πηγών και πολλών χρηστών — όλα αυτά με μηδενικό λανθάνοντα χρόνο και χωρίς απώλεια απόδοσης ή ποιότητας. 

Με παρουσίαση στον χώρο των οπτικοακουστικών από το 1998, κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της εντός Ε.Ε. και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της που βρίσκεται στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Στελεχώνεται με μια ομάδα 250 και πλέον Εξειδικευμένων Επαγγελματιών και έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα μέσω της παρουσίας της με 18 γραφεία και 14 διανομείς, παγκοσμίως.

 

Η Lumantek ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2006, όταν η Bando Electronic Communication σταμάτησε να λειτουργεί τη μονάδα ψηφιακών μέσων παραγωγής.

Η Lumantek σχεδιάζει, αναπτύσσει και εμπορεύεται σύνθετα ηλεκτρονικά όργανα δοκιμών και μετρήσεων, μετάδοσης και εκπομπής, καθώς  και συστήματα σύγκλισης ψηφιακών μέσων, προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες ανάγκες της ψηφιακής και κινητής τηλεόρασης, της IPTV, του ραδιοφώνου. μαζί με την επίγεια και δορυφορική μετάδοση.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι σχεδιάζει η ίδια και αναπτύσσει όλα τα προϊόντα της, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επιπλέον, έχει μια τολμηρή παρουσία και αξία στον χώρο και μεταξύ των εταιριών τεχνολογίας  προϊόντων, εκπομπής και παραγωγής εικόνας.

Η Lynx Technik AG είναι μια γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για την ραδιοτηλεοπτική αγορά. Η πολυτάλαντη ομάδα μηχανικών της με συσσωρευμένη εμπειρία δεκαετιών στους τομείς αναμετάδοσης και αναπαραγωγής, πρόσφατα τιμήθηκε με μεμονωμένα βραβεία μηχανικής Emmy για τα εξαιρετικά επιτεύγματά της στον τομέα της μηχανικής.

Εστιάζει και αναπτύσσει μιας σειρά προϊόντων και εξοπλισμού για μετάδοση σημάτων για επαγγελματική χρήση. Βασίζεται στη λογική και σχεδιάζει προϊόντα που να απευθύνονται τόσο σε αυτόνομες εφαρμογές όσο και σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στούντιο, με μοναδική ικανότητα να συνδυάζει και τα δύο συστήματα ώστε να λειτουργούν συνεκτικά και απρόσκοπτα.

Παραμένει πλήρως ενήμερη για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και το  χαρτοφυλάκιο προϊόντων της είναι πλήρες και συγκεντρώνει όλα τα νέα στοιχεία και τεχνολογίες στους τομείς της ψηφιακής και αναλογικής επεξεργασίας σήματος. Η εκτεταμένη χρήση προγραμματιζόμενης τεχνολογίας επιτρέπει γρήγορες προσαρμογές των προϊόντων της, όπως απαιτεί η αγορά χωρίς να χρειάζεται να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα.

Αυτή χρήση της νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες τεχνικές κατασκευής την οδηγούν ώστε να παράγει υψηλής ποιότητας μηχανήματα. Όλα τα προϊόντα της καθορίζονται και αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με ευρωπαϊκούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που βοηθούν στη βελτίωση και τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών, ενώ καθορίζουν παράλληλα τα υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όλα τα μηχανήματά της έχουν δοκιμαστεί εκτενώς από ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και εταιρίες παραγωγής και χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο.

Η OWC (Other World Computing) είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων αποθήκευσης, αναβάθμισης και αξεσουάρ για υπολογιστές και άλλες συσκευές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και έχει την έδρα της στην Ιλινόι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η OWC προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών και εξωτερικών σκληρών δίσκων, SSD, μνημών RAM, αξεσουάρ Mac και PC, dock stations, και άλλων προϊόντων που βελτιώνουν την απόδοση και την ευελιξία των υπολογιστών.

Η OWC έχει αποκτήσει ευρεία αναγνώριση για την ποιότητα των προϊόντων της και την υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της, κυρίως στον χώρο των Mac όπου έχει εξειδικευτεί.

Η Radial Engineering εδρεύει στο Port Coquitlam, σε μικρή απόσταση από το Βανκούβερ. Η μακροχρόνια φήμη ότι φέρνει στην αγορά αξιόπιστα μηχανήματα που αποτελούν καινοτόμες λύσεις. Τα προϊόντα της Radial θα τα βρείτε σε θέατρα και στούντιο σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν τα καλύτερα direct boxes, splitters and audio interfacing συσκευές ήχου στον κόσμο.

Ως κατασκευαστής ορισμένων από τους καλύτερους επαγγελματικούς εξοπλισμούς ήχου, τα προϊόντα της Radial έχουν κοσμήσει τις σκηνές και τα στούντιο πολλών από τις μεγαλύτερες μουσικές μπάντες, συμπεριλαμβανομένων των Rush, U2, Bruce Springsteen, AC/DC, Billy Joel, Paul McCartney, Al Schmitt και Elliot Scheiner, μεταξύ πολλών άλλων. Η Radial δημιουργεί από το 1992, τα αναμφισβήτητα δύο από τα καλύτερα direct boxes στην αγορά, το JDI και το J48. Τα προϊόντα Radial επιλέγονται τακτικά από εγκαταστατες ήχου και βίντεο για χρήση σε μη μουσικές εφαρμογές, αλλά και όπου απαιτείται παρθένος ήχος.

Με περίπου 100 υπαλλήλους, η Radial μπορεί να υπερηφανεύεται για το τμήμα έρευνα και ανάπτυξη που διαηρεί, καθώς και τμήματα μηχανικής και παραγωγής, με όλα τα προϊόντα της να είναι  καναδικής κατασκευής. Ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και διανομέων καθιστούν τα προϊόντα της Radial διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.

Η Roland Corporation είναι ένας οδηγός καινοτομίας για περισσότερα από 50 χρόνια ως κατασκευαστής ηλεκτρονικών μουσικών οργάνων. Αυτό το ταξίδι συνόδευσε την ανάπτυξη της μουσικής. Τα προϊόντα Roland έχουν προσελκύσει και έχουν αγαπηθεί από διάσημους μουσικούς, δημιουργούς και ερασιτέχνες χρήστες. Σήμερα, μουσικά όργανα και οπτικοακουστικός εξοπλισμός που φέρουν το λογότυπο Roland μπορεί κανείς να δει σε ζωντανούς χώρους, σκηνές εκδηλώσεων, στούντιο ηχογράφησης και σε πολλές άλλες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. 

Η ScreenLine είναι μια Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων για τον χώρο της οθόνης από το 1985. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας οθόνες προβολής με υφάσματα υψηλής τεχνολογίας. Μία από τις κύριες επιτυχίες της ScreenLine είναι η ανάπτυξη της τεχνολογίας μεταξοσκιάσεων, η οποία επιτρέπει την ελέγχει του φωτισμού και της ιδιωτικότητας σε οθόνες, κυρίως για γραφεία, δωμάτια συνεδριάσεων και άλλους χώρους. Η ScreenLine έχει παρουσία σε 4 ηπείρους και διακρίνεται για την καινοτομία και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της. 

Από το 1999 η SOMMERCABLE είναι παγκόσμιος προμηθευτής καλωδίων, συνδέσμων, μονάδων και συστημάτων σύνδεσης. Με μια τεράστια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 20.000 είδη, με άμεση διαθεσιμότητα και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Σκοπός της είναι να βοηθά τους πελάτες της να βρουν τη βέλτιστη λύση, που είναι κατάλληλη για τον σκοπό που την προορίζουν. Η ομάδα ανάπτυξής της εργάζεται πάντα σε νέα προϊόντα και σχέδια για να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς.

Με έδρα το Μόντρεαλ, η Theatrixx Technologies είναι κατασκευαστής και διανομέας τεχνικού εξοπλισμού ειδικά προσαρμοσμένου για τις παραστατικές τέχνες, τις εκδηλώσεις και τους τομείς της ψυχαγωγίας.Κατασκευάζει προσαρμοσμένο εξοπλισμό που προσφέρει καινοτόμες λύσεις για εικόνα και βίντεο, φωτισμό, τροφοδοσία και καλωδίωση.

Οι σχεδιαστές της Theatrixx έχουν μεγάλη εμπειρία και κατανόηση των ειδικών αναγκών του χώρου του θεάματος και των εκδηλώσεων. Δημιουργούν καινοτόμες συσκευές και συστήματα που πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, που είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν τους καθημερινούς κινδύνους, στο δρόμο και στις απαιτητικές εγκαταστάσεις του χώρου του θεάματος. Επιπλέον, η Theatrixx Technologies εργάζεται σε συνεργασία με τους πελάτες της για την ανάπτυξη λύσεων στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, παράγοντας πρωτότυπα προϊόντα.